Hvad er blødt silkepapir?

1

Mange mennesker er forvirrede. Er lotionpapir ikke bare vådservietter?

Hvis lotiontissuepapir ikke er vådt, hvorfor kaldes tørt silkepapir så lotiontissuepapir?

Faktisk er silkepapir med lotion et tissue, der bruger "multi-molekyle lagdelt absorptionsfugtighedsteknologi" til at tilføje "ren naturlig planteekstraktessens", det vil sige en fugtgivende faktor, til basispapiret under fremstillingsprocessen, hvilket får det til at føles som blød som babyhud.

Der er mange måder at tilføje fugtgivende faktorer på: rullebelægning og dypning, sprøjtning af drejeskive og lufttryksforstøvning. Fugtgivende faktorer giver væv et blødt, silkeagtigt og meget fugtgivende præg. Derfor er silkepapir med lotion ikke vådt.

2

Så hvad er den fugtgivende faktor tilføjet til lotionpapir? Først og fremmest er (creme) fugtgivende faktor en fugtgivende essens udvundet af rene planter. Det er et stof, der naturligt findes i planter som ulvebær og tang, og er ikke en kemisk syntese. Funktionen af ​​fugtgivende faktor er at låse hudens fugtighed og stimulere cellevitalitet. Væv med fugtgivende faktorer føles bløde og glatte, er hudvenlige og har ingen irritation på huden. I forhold til almindelige tissues er lotiontissørpapir derfor mere velegnet til babyers sarte hud.

De kan fx bruges til at tørre barnets næse, når barnet er forkølet uden at knække huden eller give rødme, og kan bruges til at tørre barnets spyt og numse af. Det samme gælder for voksne, såsom daglig makeupfjernelse og ansigtsrensning og påføring af læbestift før måltider. Især for patienter med rhinitis skal de beskytte huden omkring næsen. Fordi overfladen af ​​fugtgivende blødt væv er glattere, vil personer med følsomme næser ikke gnide deres næser røde på grund af vævets ruhed, når de bruger en stor mængde væv. Sammenlignet med almindeligt tissuepapir har lotiontissørpapir en vis fugtgivende effekt på grund af tilsætning af fugtgivende faktorer og har en højere fugtgivende effekt end almindeligt tissuepapir.


Indlægstid: 21. august 2024